Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

Kruna dugogodišnje saradnje s projektom MarketMakers

15.03.2023.

Naša saradnja s projektom MarketMakers kojeg podržava Vlada Švicarske započela je prije tačno tri godine. Početka ove saradnje sjećamo se s posebnom emocijom, jer nam je njihova podrška došla u pravom trenutku – trenutku kada su zavladali nestabilnost i izazovi koje do sada nismo imali niti mogli predvidjeti, uzrokovani Covid-19 pandemijom. Svaki biznis je bio pogođen na jedan ili drugi način. Za neke su posljedice bile fatalne, a neki su uspjeli iz svega da izađu još jači.

Mi smo imali sreću da budemo „u pravo vrijeme na pravom mjestu“ - online platforma za kupoprodaju u vremenu lockdown-a, kada su fizičke trgovine bile zatvorene, a online kupovina jedini način za shopping. Baš u tom periodu se podrška MarketMakersa pokazala od ogromnog značaja jer su nam pružili tehničku podršku kako bismo unaprijedili platformu za bolje poslovanje, te obezbijedili subvencije i poticaje za naše kreativce što se direktno odrazilo na unapređenje njihovog poslovanja kroz povećanu prodaju. Riječima je teško opisati značaj ove podrške, i to u krucijalnom trenutku.

U 2022. godini smo imali čast i zadovoljstvo nastaviti našu saradnju sa projektom MarketMakers te ovaj put fokus staviti na dodatnu promociju OREA platforme kroz angažovanje PR i marketing agencije kako bismo našu priču, a time i priče naših kreativaca, bolje iskomunicirali i prezentovali. Također, fokus smo stavili na povećanje prodaje van granica BiH, jer smo bili sigurni da će se kupci ponovo vratiti ako im pružimo priliku da povoljnije naruče željene proizvode. Jedan od vidova podrške bila je subvencija troškova poštarine za sve narudžbe iz inozemstva načinjene u periodu od decembra 2022. do marta 2023. (subvencije još traju do 20.3. pa iskoristite priliku!). Zahvaljujući ovoj aktivnosti uspjeli smo usrećiti skoro 200 kupaca iz inozemstva.

Trenutno aktivna pogodnost u sklopu ove saradnje je ta da MarketMakers poklanja 30% popusta za narudžbe načinjene između 15.3. i 15.4. (ili do isteka sredstava predviđenih za ovu promotivnu akciju), bez ograničenja na iznos popusta. Ovu pogodnost možete ostvariti bez obzira da li narudžbu plaćate pouzećem ili kartično. Ovo je jedinstvena prilika da sebe počastite proizvodom kojeg već odavno imate na listi želja, ali se niste odlučili na kupovinu iz finansijskih ili drugih razloga. Želimo vam odličan shopping!

MarketMakers okončava svoj rad u Bosni i Hercegovini krajem petog mjeseca. S ponosom možemo reći da smo imali divnu saradnju i iskreno smo zahvalni na podršci i partnerskom odnosu koji su pružili OREA platformi u protekle tri godine. Obzirom da je kroz ovu saradnju pozitivne ekonomske efekte imalo 170 malih biznisa, slobodno možemo reći da je ovo projekat koji nam je istinski donio značajne i konkretne rezultate. Na tome ćemo zauvijek biti zahvalni!